Hooiberg & gebinten

Gebinten en hooibergen van houtzagerij Wigink

Gebinten en hooibergen horen echt bij een boerderij. Ze geven een bepaald idee over een boerderij, waarbij een hooiberg je misschien wel doet denken aan een oude boerderij die er al jaren staat. Veel hooi wordt tegenwoordig opgeslagen in grote schuren, maar niets is leuker dan ook wat hooi op te slaan op je eigen terrein. Hooi kan worden opgeslagen in gebinten en op een hooiberg. Wigink in Holten heeft ruim 25 jaar ervaring met het onderhouden van de natuur, maar ook met het bouwen van houten constructies, zoals een hooiberg. Het is zeker de moeite waard om te kijken of de dienstverlening van het bedrijf aansluit bij je wensen. Niet alleen particulieren rekenen al jaren op de dienstverlening van Wigink, maar ook gemeentes en bedrijven!

De uitgebreide dienstverlening van Wigink

Het bedrijf heeft veel ervaring met de verzorging en het onderhoud van de natuur en met het bouwen van houten constructies. Zo kan het bedrijf je uitstekend van dienst zijn met het kappen van bomen, het verwijderen van boomstammen of met het bijhouden van hagen. Ook het bouwen van robuuste constructies, zoals gebinten, schuren en hooibergen, is voor het bedrijf geen enkel probleem. De natuur en de klanten staan voor Wigink centraal. Hierdoor kan er altijd worden gekeken naar de beste oplossingen voor de klanten en wordt er altijd rekening gehouden met het behoud van de natuur. Er wordt met overzichtelijke offertes gewerkt, zodat het voor de klant altijd duidelijk is welke kosten er moeten worden betaald en welke werkzaamheden er zullen worden verricht.

Afvalhout?

Bij het bouwen van constructies, het kappen van bomen en het afbreken van oude constructies zal er altijd afvalhout overblijven. Bij Wigink hoef je hierover geen zorgen te maken. Het afvalhout wordt altijd opnieuw gebruikt, netjes opgeruimd of vernietigd. Zo blijf je als klant niet met troep achter.

Mijn hooiberg

Sinds het jaar 2007 heb ik een boerderij. Op mijn erf stond een oude constructie waar ik me geen raad mee wist. Het was een oude hooiberg waar ik niets mee kon. Het hout was niet meer mooi en ik wilde mijn kinderen er zelfs niet onder laten spelen, omdat ik bang was dat de constructie in zou storten. Ik had geen idee hoe ik deze constructie af kon breken en ik wilde er graag iets nieuws voor in de plaats laten bouwen. Ik ben toen op het internet gaan kijken of ik een bedrijf kon vinden die me ermee wilde helpen. Ik kwam uit bij Wigink. Dat het een bedrijf was met ruim 25 jaar ervaring sprak me erg aan. Ze kwamen bij me langs en ze merkten op dat er niets meer van de oude constructie te maken was, omdat ook de basis helemaal kapot was. Ze hielpen me met het afbouwen van de oude constructie. Ik had ook op hun website gekeken en zag dat ze zelf ook prachtige constructies bouwden. Ik heb eerder ook mijn plannen voor een nieuwe constructie met ze gedeeld. Deze hebben ze in een korte tijd opgebouwd en ik ben zo onwijs tevreden. Ik ben nu een trotse eigenaar van een boerderij met een mooie hooiberg erbij!

Het is wat mij betreft zeker de moeite waard om te kijken naar de verschillende diensten die Wigink aanbiedt. De prijzen vielen me ook erg mee!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *